"Mooiste mama" kandidaat N-VA Lommel

In Lommel zal de 33-jarige schoonheid Valérie Van Gastel zich kandidaat stellen voor de N-VA. Van Gastel werd tijdens de Miss België-verkiezing van 1999 tweede eredame naast Miss België Brigitta Callens, en wist in 2008, na de geboorte van haar twee dochters, het lintje van eerste eredame van Misses Belgium Globe te bemachtigen.

Momenteel heeft de knappe mama samen met haar man een krantenkiosk in Lommel. Haar vrije tijd vult ze sportief in. Ze voelt zich dan ook thuis bij de Lommelse N-VA-afdeling, waar sport een belangrijk issue is. “Sport is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, het speelt ook een grote rol in ons sociale leven”, zegt Van Gastel. “N-VA Lommel zet zich dan ook in voor een aangenaam sportklimaat met een gevarieerd aanbod waarin iedere Lommelaar zijn gading vindt. Van recreant tot professional.”

Als de ex-miss verkozen wordt voor de Lommelse gemeenteraad wil ze allereerst werk maken van een nieuw zwembad in Lommel. “Het door SP.A reeds in 2006 beloofde zwembad is een eerste dossier dat ik in goede banen wil leiden”, vertelt Valérie.

lees ook