Campagne is voorbij voor Ron Paul

De Republikeinse presidentskandidaat Ron Paul heeft besloten zijn verkiezingscampagne niet meer te financieren, en staakt de verkiezingsstrijd. Hij benadrukt wel dat hij niet uit de race stapt. Paul was de enige overgebleven uitdager van Mitt Romney.

Met 99 afgevaardigden achter zijn naam ligt Ron Paul mijlenver achter op Mitt Romney die er 945 heeft. Er zijn 1.144 afgevaardigden nodig om de nominatie voor presidentskandidaat te verzilveren. Nu Paul geen geld meer in zijn campagne pompt, eindigt voor hem de race.

Hij roept zijn aanhangers wel nog op om voor hem te stemmen zodat hij met een grote delegatie naar de nationale conventie in augustus kan trekken.

In november neemt Mitt Romney het op tegen president Barack Obama in de strijd om het Witte Huis.