Lachen voor een foto die nooit wordt genomen

Artiest Dean Fleischer-Camp heeft in zijn leven al veel mensen gevraagd om te lachen voor het nemen van een foto. Maar deze keer wilde hij het anders aanpakken. hij deed alsof hij een foto ging nemen, terwijl hij in werkelijkheid de poserende mensen aan het filmen was.

Het idee is simpel, maar het resultaat levert heel grappige beelden op. Mensen die argeloos wachten op het moment dat een geluidssignaal aangeeft dat de foto is genomen, maar in realiteit wachten op Godot. Passeren onder meer de revue: een vrouw met een opgetrokken wenkbrauw, een man met een vreemde gevederde hoed op het hoofd en nog enkele anderen die toch schijnen door te hebben dat er iets niet helemaal klopt.

De artiest maakte zijn video wereldkundig op Twitter. "Zoals u kunt zien, kan kunst pijn doen", schrijft hij.

lees ook