Bestuurder van Lamborghini slaat een flater

Een Lamborghini zie je niet elke dag in het straatbeeld. Als er dan toch eentje opduikt, wordt dit met de technologische middelen van vandaag snel gefilmd. Zo ook hier in Chicago. Alleen eindigt dit filmpje niet zoals de makers hadden verwacht.

In de wagen achter de sportbolide hebben de inzittenden plezier als ze horen hoe ongeduldig de bestuurder van de Lamborghini is. Hoewel de lichten op rood staan, laat de man zijn motor duidelijk klinken. "Hij gaat nu wegstuiven", klinkt het in de wagen. En wegstuiven deed de Lamborghini inderdaad, alleen lag de eindbestemming dichterbij dan verwacht.

De bestuurder van de bolide schat de bocht naar links helemaal verkeerd in. Hij schuift van de baan en belandt met zijn wagen tegen twee andere stilstaande wagens. In het filmpje is het ongeloof van de jongens in de tweede auto duidelijk te horen. Wanneer ze zien dat er enkel sprake is van blikschade, wordt het ongeloof omgezet in uitbundig gelach.

lees ook