Celstraf voor mannen die dakloze belaagden

In Leuven zijn drie mannen veroordeeld omdat ze eind vorig jaar een dakloze in het station hadden mishandeld. Eind vorig jaar hadden ze een man aangevallen die lag te slapen in de wachtruimte van het station. Ze schopten hem en staken zijn deken in brand. Het slachtoffer liep daarbij een verschroeide baard en een opgezwollen oog op. De drie krijgen nu effectieve celstraffen van zes maanden tot een jaar en een boete van 2.000 euro.

Eind vorig jaar hadden de drie mannen een dakloze man aangevallen die lag te slapen in de wachtruimte van het station van Leuven. Ze schopten de man en staken zijn deken in brand.

Het slachtoffer liep daarbij een verschroeide baard en een opgezwollen oog op.

De drie mannen krijgen nu effectieve celstraffen van zes maanden tot een jaar en een boete van 2.000 euro.