"Man bijt hond" wekelijkse show bij VT4

Liesbet Vrieleman van SBS Belgium heeft in een persbericht aangekondigd dat "Man bijt hond" een wekelijks magazine wordt in het najaar bij VT4. De dagelijkse actuashow op Eén zal na de verhuizing naar VT4 een wekelijks programma worden.

"Man bijt hond" zal in het najaar bij VT4 aan zijn zestiende seizoen beginnen. Het programma was jarenlang een (week)dagelijkse afspraak voor de kijkers van Eén. "Het programma ondergaat de grootste vernieuwing sinds de start in 1997", meldt Liesbet Vrieleman over haar plannen met het programma.

"De manier waarop "Man bijt hond" naar de mensen en de wereld rondom ons kijkt, zit na vijftien jaar diep geworteld bij de Vlaamse tv-kijker. Het is een bewuste keuze om het programma bij VT4 te laten evolueren. Zo vernieuwen we het programma door een langere versie te maken en het een keer per week te programmeren", aldus Vrieleman.

Het zestiende seizoen van "Man bijt hond" zal in het najaar ook uitpakken met enkele nieuwe rubrieken. "Andere rubrieken blijven behouden en sommige rubrieken krijgen een kleine facelift", meldt Olivier Goris van Woestijnvis.