Nieuwe actie Vlaams Belang: "Knikker ze buiten"

Vlaams Belang heeft in Antwerpen een nieuwe campagne gelanceerd: "Knikker ze buiten". De partij deelt duizenden knikkers uit met de slogan op. "Iedereen interpreteert het zoals hij wil", zegt kopstuk Filip Dewinter.
Dewinter kegelt met een bowlingbal de andere partijen omver.

"We hebben deze morgen ons zwartboek voorgesteld", vertelt Filip Dewinter, ondervoorzitter en Vlaams parlementslid voor Vlaams Belang. "Daarbij staan onze drie V's centraal: veiligheid, vreemdelingen en verkeer."

""Knikker ze buiten": dat gaat over de vier partijen in het stadsbestuur. Want het gaat niet alleen om de socialisten van burgemeester Janssens, maar alle partijen in het stadsbestuur zijn verantwoordelijk: SP.A, CD&V, Open VLD en ook de N-VA." Dewinter is in Antwerpen opnieuw lijsttrekker.

Knikkers uitdelen met daarop "Knikker ze buiten": is dat niet op het randje? "Ik weet dat mensen denken dat het om illegalen, vreemdelingen of criminelen gaat. Iedereen interpreteert het zoals hij wil, maar voor ons gaat "knikker ze buiten" om de vier partijen in het stadsbestuur. Hun namen staan ook op het zakje waarin de knikkers zitten", zegt Dewinter.

lees ook