Facebookstichter Zuckerberg is getrouwd

Een dag na de veelbesproken beursgang van zijn sociaalnetwerksite is Facebookstichter Mark Zuckerberg gehuwd met zijn vriendin Priscilla Chan. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via de Facebookpagina van de twee.

De 28-jarige Zuckerberg postte gisteren een foto van het huwelijk in Palo Alto in Californië op zijn pagina. Ook op die van de 27-jarige Chan werd de echtelijke status gewijzigd: sinds 19 mei 2012 getrouwd met Mark Zuckerberg, zo staat er nu.

Zuckerberg en zijn vriendin Priscilla Chan leerden elkaar 9 jaar geleden kennen op de universiteit van Harvard, net voor hij Facebook bedacht.

Het huwelijk was naar verluidt ook voor de aanwezigen een complete verrassing. Ze dachten dat ze waren uitgenodigd om het glas te heffen op het medische diploma dat Chan deze week behaalde aan de universiteit van Californië.