Open VLD Middelkerke stelt lijst voor

In aanloop naar de gemeenteraads- verkiezingen van 14 oktober heeft Open VLD Middelkerke haar kandidatenlijst voorgesteld. Eerste schepen Janna Rommel-Opstaele trekt de lijst, burgemeester Michel Landuyt staat op de tweede plaats. Ze moeten de strijd aanbinden met onder meer Jean-Marie Dedecker.

Tijdens de jaarlijkse barbecue hebben de liberalen in de kustgemeente Middelkerke hun kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld. Van de 25 plaatsen werden er 23 ingevuld. Open VLD vond genoeg kandidaten om alle plaatsen in te vullen, maar besloot om voorlopig plaats 16 en 17 open te houden.

Na eerste schepen Rommel-Opstaele en burgemeester Landuyt volgen schepenen Johnny Devey en Carine De Jonghe op de derde en vierde plaats. OCMW-voorzitter Geert Galle staat op vijf. Bart Vandekerckhove duwt.

Open VLD zal het in Middelkerke onder meer moeten opnemen tegen de LDD. Jean-Marie Dedecker besloot om van Oostende terug naar Middelkerke te verhuizen en heeft ambities voor de gemeentesjerp. Open VLD-lijsttrekker Rommel-Opstaele is niet bang voor de komst van Dedecker. "Ik wil een positieve strijd voeren", klinkt het.

De kandidatenlijst van Open VLD Middelkerke

1.Janna Rommel-Opstaele
2.Michel Landuyt
3.Johnny Devey
4.Carine De Jonghe
5. Geert Galle
6.Natacha Lejaeghere
7.Lisette Maurau-Jonckheere
8.Liliane Loosbergh-Viaene
9.Mario Declerck
10.Franky Annys
11.Linda Feys-Peelman
12.Rony Reynaert
13.Ine Demoen
14.Cécile Bulcke-Vandenbussche
15.Eddy Viaene
18.Yentl Mestdagh
19.Sara Peere
20.Isabelle Depla
21.Vicky Vanhee
22.Lucien Niville
23. Tom Lingier
24.Frederick Spaey
25.Bart Vandekerckhove

lees ook