Variety prijst Geoffrey Enthoven aan

Het Amerikaanse entertainmentvakblad Variety heeft de Belg Geoffrey Enthoven op een lijst van tien te volgen Europese regisseurs voor het internationale filmfestival van Karlovy Vary in Tsjechië gezet. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.

De tien films van het vakblad Variety worden tijdens het filmfestival in Tsjechië getoond aan het publiek en aan filmprofessionals. Regisseur Geoffrey Enthoven heeft de eer te danken aan zijn film "Hasta la vista", die het verhaal vertelt van drie gehandicapte jongeren die op eigen houtje naar Spanje trekken om er hun maagdelijkheid te verliezen.

Het is al het tweede jaar op rij dat een Vlaming op de lijst van Variety prijkt. Vorig jaar werd Hans Van Nuffel geselecteerd met zijn speelfilmdebuut "Adem".

Het internationale filmfestival van Karlovy Vary in Tsjechië vindt dit jaar plaats van 29 juni tot en met 7 juli.