Felix van Groeningen in zee met internationale salesagent

Tijdens het filmfestival van Cannes maakte salesagent The Match Factory bekend dat zij "The broken circle breakdown", de nieuwe film van Felix van Groeningen, internationaal zullen vertegenwoordigen.

Van Groeningens nieuwste film "The broken circle breakdown" is een intens melodrama, vol passie en muziek. De film gaat over hoe liefde het noodlot overwint, en soms ook niet. De hoofdrollen worden vertolkt door Veerle Baetens en Johan Heldenbergh.

Het is de eerste keer dat The Match Factory zich over een Vlaamse film ontfermt. Zsuzsi Bankuti, hoofd acquisitatie van The Match Factory, is verheugd over de deal. ""The broken circle breakdown" is indrukwekkend dankzij de krachtige vertoningen, de intense thema's en het cross-over potentieel (uitbrengen op verschillende platformen, nvdr)", zegt hij.

"The broken circle breakdown" vertelt het liefdesverhaal van Elise en Dirk. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Wanneer hun dochtertje van zes ernstig ziek wordt, reageren de twee totaal verschillend. Toch moeten ze allebei voor haar vechten. De film komt bij ons in oktober in de zalen.