Will Smith is nog steeds de prins van Bel-Air

Hij mag dan al het televisiewerk achter zich hebben gelaten, voor veel jonge mensen blijft Will Smith voor eeuwig de hoofdrolspeler van "Fresh prince of Bel-Air". Tijdens een talkshow op BBC liet hij zien dat hij zich na al die jaren ook nog steeds de prins van Bel-Air voelt.

Will Smith was in de "Graham Norton show" uitgenodigd om er te komen praten over zijn derde "Men in black"-film. Maar al snel veranderde het gesprek van onderwerp toen de populaire serie uit de jaren negentig ter sprake kwam. "Hoe groot of populair deze film ook wordt, dat is en blijft de reeks waar iedereen mij van kent", zegt Smith.

De Amerikaanse acteur staat nog steeds versteld van de kracht en de magie van televisie. "Televisie heeft iets wat film en muziek niet hebben. Je komt binnen in de huiskamer van mensen die zich niet hoeven om te kleden om je te zien. Zoiets schept een band. En in die tijd waren er nauwelijks toestellen om de programma's op te nemen, waardoor je week na week een vaste afspraak had met het televisieprogramma", aldus Smith.

Toen de host van de talkshow een synthesizer tevoorschijn toverde, was Smith niet te houden. Hij bracht - tot verbazing van velen - foutloos de intro van "Fresh prince of Bel-Air" en bij het zien van het zeer enthousiaste publiek werd het ook Smith even te machtig.

lees ook