Zo ziet sisyfusarbeid met stofzuiger eruit

Geen betere manier om stof te bestrijden dan de stofzuiger te gebruiken, dat was ook het idee van een kuisvrouw in een supermarkt. Maar hoe vlijtig ze ook tekeerging met haar stofzuiger, de stoflaag op de grond verminderde niet.

Het filmpje op YouTube van de poetsvrouw die een gevecht levert met het stof op de grond is in enkele dagen tijd al bekeken door 500.000 mensen. Zij zien hoe de vrouw nietsvermoedend met de stofzuiger in haar hand probeert om het stof op de grond weg te krijgen. Ook voorbijgangers zijn getuige van de verwoede pogingen van de vrouw, maar haar wijzen op een "klein" probleem doen ze niet. Ook de jongens die de vrouw filmen zijn hoorbaar in hun nopjes met de zuigende sisyfusarbeid.

De vrouw was al enkele minuten nietsvermoedend bezig voor ze werd gefilmd. Pas aan het einde van het filmpje ontdekt ze de oorzaak van de overwinning van het stof.

lees ook