Doe Maar in studio met The Opposites

Doe Maar werkt vanaf volgende week samen met The Opposites en andere Nederlandse rappers van het label TopNotch aan een nieuw studioalbum. Dat heeft frontman Henny Vrienten dinsdagavond gezegd in de talkshow "De wereld draait door".

Het is nog niet duidelijk of er nieuwe songs of herwerkte versies van oude nummers op het album zullen staan.

Doe Maar is een van de meest succesvolle Nederlandse bands ooit. Begin jaren 80 stond de band met 4 studioalbums op 1 in de hitlijsten. Bekende singles zijn "De bom", "Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)", "1 nacht alleen" en "Pa".

In 2000 en 2008 waren er reünieconcerten. Dit jaar geeft Doe Maar een reeks concerten met Symfonica in Rosso. De 2 avonden in de Roma (5 en 6 oktober) zijn uitverkocht. The Opposites is een Nederlands rapduo dat bekend is van nummers als "Broodje bakpao" en "Licht uit".