Infectie houdt Elton John even van pianokruk

Elton John heeft enkele optredens in Las Vegas moeten schrappen door een infectie aan zijn luchtwegen. Hij moest even worden opgenomen in het ziekenhuis en kreeg een week rust voorgeschreven.

Elton John sukkelt al een tijdje met de luchtwegen. Toen de toestand afgelopen week verergerde, trok hij naar een ziekenhuis in Los Angeles. Daar schreven ze hem een antibioticakuur en een weekje rust voor.

"Het is jammer dat ik niet kan optreden want ik hou echt van deze show", liet hij intussen weten. "Gelukkig kom ik later dit jaar nog eens terug naar Las Vegas. Dan zal ik er nog eens 11 keer optreden."

Elton John trekt momenteel rond met z'n show "The million dollar piano". Normaal had hij dit weekend moeten optreden in het beroemde hotel Caesars Palace. In dat hotel speelde hij ook 241 optredens van z'n vorige show "The red piano" (foto boven). Fans die tickets hadden voor dit weekend, kunnen die inruilen voor de shows in het najaar.