Luc Steeno vervolledigt affiche van Rimpelrock

De organisatoren van Rimpelrock hebben de volledige affiche van het eendaagse festival in Hasselt bekendgemaakt. The Hollies, Andrei Lugovski, Luc Steeno en FeSteyn zijn de laatste namen die worden toegevoegd.

De bekendste namen van Rimpelrock 2012 zijn al een tijdje bekend. Marco Borsato, Tom Jones, Will Tura en Christoff & Vrienden zijn de headliners op het evenement op de festivalweide in Kiewit bij Hasselt.

De organisatoren hebben daar nog The Hollies, Andrei Lugovski, Luc Steeno en FeSteyn aan toegevoegd. The Hollies is een Britse band die in de jaren 60 hits scoorde met "The air that I breathe, "Bus stop" en "Sorry Suzanne". Andrei Lugovski is bekend van "Idool" en heeft intussen al drie albums uit. Luc Steeno zal zijn hits "Ik mis je elke dag" en "Hij speelde accordeon" ongetwijfeld spelen.

FeSteyn is ex-zanger van Perron-Geluk. Hij warmde de Rimpelrockweide in het verleden al enkele keren op en zal dat ook op 11 augustus 2012 doen.