Rock Werchter is helemaal uitverkocht

Alle tickets voor het zomerfestival Rock Werchter 2012 zijn de deur uit. Van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli zullen er elke dag 85.000 mensen op de festivalweide in Werchter gespot worden.

Live Nation heeft de voorbije maanden 67.000 combitickets en 18.000 tickets per festivaldag aan de man gebracht. Het vernieuwde Rock Werchter heeft voor het eerst in zijn geschiedenis een derde podium.

Rock Werchter heeft meer dan 80 artiesten op de affiche staan. Onder anderen The Cure, Pearl Jam, Editors, Elbow, dEUS, Jack White en Florence and The Machine zullen het mooie weer maken.

De organisatoren waarschuwen muziekliefhebbers voor malafide sites waar tickets te koop worden aangeboden. "De op de secundaire aangekochte tickets geven geen garantie tot geldigheid", klinkt het. Het enige alternatief voor mensen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen is de omruilkassa aan de ingang van het festival.