Rogge trekt Open VLD Nazareth

In Nazareth heeft het lokale partijbestuur van Open VLD haar kandidatenlijst voor 14 oktober voorgesteld. Advocaat en gemeenteraadslid Filip Rogge trekt de lijst. Lijstduwer wordt partijvoorzitter Gilbert Beatse.

Rogge hoopt alvast op een goed resultaat om zo met Open VLD uit de oppositie te kunnen treden. Al hangt dat niet helemaal van Open VLD zelf af. “CD&V heeft momenteel een absolute meerderheid in Nazareth. Als die gebroken kan worden door de N-VA maken wij een goede kans om mee te kunnen besturen”, zegt hij.

Aan het partijprogramma van Open VLD wordt momenteel nog volop gewerkt. Rogge kan wel al zeggen dat een gezond financieel beleid voor Open VLD prioritair zal zijn. “De financiën in Nazareth zijn momenteel nog goed, maar er staan enkele zware engagementen voor de deur. Zo moet vanaf 2012 de sporthal afbetaald worden”, benadrukt hij. “Een sober beleid zal dus noodzakelijk zijn.”

lees ook