"Dat gekus, dat was zo'n chaos!"

Toen reporter Vitalii Sediuk tijdens de première van “Men in black III” in Moskou een dikke smakkerd aan Will Smith wilde geven, kon de acteur dat maar weinig waarderen. Hij bedankte de man met een mepje in zijn gezicht. Smith kon het daarna in diverse Amerikaanse praatprogramma’s gaan uitleggen. En Sediuk liet weten dat hij te ver gegaan was.

"Die reporter vroeg me of hij me mocht knuffelen. Ok, maar dan probeerde hij me te kussen. Dat is een vervelende situatie", verduidelijkte Smith zich in het programma van David Letterman.

Sediuk, die werkt voor de Oekraïense tv, gaf dan weer meer uitleg aan de celebritywebsite Hip Hollywood: "Nadat ik over alles heb kunnen nadenken, verontschuldig ik me voor mijn gedrag. Het was erover. Ik probeerde hem op de wang te kussen. Maar hij bewoog zijn gezicht dan zo snel, waardoor het leek dat ik hem op zijn lippen of op zijn oor wilde kussen. Het was een en al chaos. Wat er gebeurde was een emotionele reactie. Het was eigenlijk een "splash" van emoties. De volgende keer zal ik hem gewoon de hand schudden."

"Ik respecteer Will Smith als een acteur, al sinds ik een kind ben. Toen ik hem kon ontmoeten in Moskou, wilde ik niet iets te buitengewoon doen, maar ik wilde wel een indruk achterlaten. Toegegeven, ik kus niet iedere man of vrouw die ik op straat tegenkom. Maar bij Will besloot ik het wel te doen."

"Ik voel me niet beledigd. Sommigen vroegen me na het incident of ik een klacht ging indienen. Nee hoor. Ik ben soms ook een serieuze journalist. Ik doe niet enkel grapjes", besloot Sediuk.
 

lees ook