Bryan Ferry en Arsenal op Lokerse Feesten

De organisatie van de Lokerse Feesten heeft enkele nieuwe namen bekendgemaakt. Ook Bryan Ferry, Milow, Arsenal, The Magician, Zombie Nation live, Arid, Kraantje Pappie en The Charlatans zullen tussen 3 en 12 augustus op het podium staan in Lokeren.

Bryan Ferry (grote foto), de voormalige frontman van Roxy Music, deelt op zaterdag 4 augustus het podium met de Belgische acts Arid, Milow en The Magician.

Op vrijdag 11 augustus vervolledigt The Charlatans de avond waarop ook al Röyksopp, New Order en Trentemöller geprogrammeerd staan.

Zombie Nation live en Kraantje Pappie zijn op zaterdag 11 augustus de eerste namen. Arsenal (foto in tekst) staat op de slotdag zondag 12 augustus op het podium. Vanaf vandaag start de ticketverkoop voor zaterdag 4 en zondag 12 augustus.