Canvas wint Dutch Promo Award

Canvas is in de prijzen gevallen op de Dutch Promo Awards. De najaarsspot van Canvas werd verkozen tot de beste in de categorie Zenderimago. De Dutch Promo Awards onderscheiden werk van promomakers in België en Nederland.

De winnende spot van Canvas toont in sneltempo beelden uit het najaarsaanbod van Canvas, van eigen producties en internationele series, over sportverslaggeving en natuurdocumentaires tot cultuur en actualiteit.

De spot is het werk van Geert Van Winkel (regie), Rebecca Van de Voorde (eindredactie), Niels Martens (montage), Annelies Vaes (grafiek) en Jef Aerts (sonorisatie).

Dutch Promo Awards is een initiatief van NPO, RTL Nederland en SBS Broadcasting. De awards werden in het leven geroepen om het Nederlandstalige werk van promomakers in België en Nederland aandacht te geven en te onderscheiden.

De winnende reclamespot van Canvas kan je hier bekijken.