Film "Mixed kebab" gaat internationaal

De film "Mixed kebab" van regisseur Guy Lee Thys zal in zes landen te zien zijn. Onder meer Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zullen de film over homoseksualiteit in een Antwerpse multiculturele omgeving uitbrengen in de bioscoop.

Tijdens het Filmfestival van Cannes werd bekend dat "Mixed kebab", een film van regisseur Guy Lee Thys, aan een aantal landen verkocht werd.

Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zullen "Mixed kebab" uitbrengen in de bioscoop. Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zullen een gelimiteerde bioscooprelease kennen, zoals dat trouwens door de regisseur als voorwaarde werd gesteld voor verkoop.

"Mixed kebab" gaat over een Antwerps-Turkse moslim die wordt uitgehuwelijkt aan zijn nichtje, maar hij is homo.