Freaky Age stelt derde album voor op Pukkelpop

De Belgische indierockband Freaky Age zal op Pukkelpop exclusief haar derde album voorstellen. Freaky Age was met een gemiddelde leeftijd van 14 jaar de jongste band ooit die de finale van Humo's Rock Rally bereikte in 2006.

Nadat ze in de finale van de Rock Rally stonden, scoorden de jonge leden van Freaky Age een resem hits. Met "Where do we go now" stond de band maar liefst 23 weken in De Afrekening op Studio Brussel. Ook nummers als "Time is over", "Every morning breaks out" en "Excitement in the morning light" kenden succes.

De band stond al op festivals als Pukkelpop, Les Ardentes en Marktrock. Vorig jaar werd het echter stil rond Freaky Age. De groep sloot zich op in de studio om achter gesloten deuren te werken aan hun derde album.

Dat album, waarop samengewerkt werd met producer en Das Pop-gitarist Reinhard Vanbergen, zal exclusief voorgesteld worden op Pukkelpop. Freaky Age zal op zaterdag 18 augustus op het podium staan in Kiewit.