Dertien nieuwe kandidaten voor CD&V Puurs

Koen Van den Heuvel, burgemeester van Puurs, is trots op zijn dertien nieuwe kandidaten. Allemaal doen ze voor het eerst mee aan verkiezingen. "Naast een aantal mensen met ervaring, moeten de nieuwe mensen kleur geven aan Puurs", zegt Van den Heuvel.

CD&V Puurs staat voor "vernieuwing" en dat zet de partij graag in de verf. Dertien kandidaten zetten voor het eerst stappen in de politiek. Burgemeester en lijsttrekker Koen Van den Heuvel vreest geen stemmenverlies. "Met deze sterke lijst van enthousiaste kandidaten gaan we voor een uitstekend resultaat op 14 oktober."

Volgens de partij delen de kandidaten een oprecht maatschappelijk engagement om van Puurs een warme gemeenschap te maken.

Gemeenteraadslid en Vlaams minister-president Kris Peeters zal de lijst duwen.

lees ook