Parket zoekt getuigen van ongeval in Deerlijk

Het parket van Kortrijk zoekt getuigen van het ongeval in Deerlijk gisteren. Op de E17 richting Gent ter hoogte van de oprit van Deerlijk botsten twee auto’s tegen elkaar. Een van de twee auto’s belandde na de aanrijding op de oprit en raakte een andere wagen. Er vielen in totaal 6 gewonden.

Gisteren tussen 16 uur en 17 uur botsten op de E17 een Fiat Marea en een witte Renault Clio met Nederlandse nummerplaat tegen elkaar ter hoogte van de oprit Deerlijk. Na de aanrijding kwam de Fiat terecht op de oprit en raakte een Volkswagen.

De Fiat ging overkop en belandde in de grasberm. De bestuurder raakte zwaargewond. Ook de bestuurder en 3 passagiers in de Volkswagen raakten gewond.

Het parket van Kortrijk vraagt dat getuigen zich melden bij de politie.