Joeri De Maertelaere (N-VA) gaat voor de sjerp in Evergem

De lokale N-VA-afdeling in Evergem heeft dit weekend haar kandidaten voorgesteld voor de verkiezingen van 14 oktober. Eerste schepen Joeri De Maertelaere zal de N-VA-lijst trekken in de Oost-Vlaamse gemeente.
Lijsttrekker Joeri De Maertelaere hier met voorzitter Rob Trenson en Kurt Moens, lijsttrekker voor de provincieraad.

Joeri De Maertelaere zit momenteel in de gemeenteraad voor PVG-SP.A, maar staat op 14 oktober aan het hoofd van de N-VA-lijst in de Oost-Vlaamse gemeente Evergem.

Op de lijst staan ook 25 nieuwe kandidaten die zich voor het eerst verkiesbaar stellen. Op de tweede plaats staat apothekeres Kathleen Depoorter en de derde plaats is voor afdelingsvoorzitter Rob Trenson.

"We zijn niet overmoedig, maar de ploeg is enthousiast en gedreven", aldus de afdelingsvoorzitter. "We zijn klaar voor een opbouwende campagne. We zullen de kiezer die een open, rechtlijnig bestuur wil niet ontgoochelen."

De N-VA trekt voor het eerst alleen naar de kiezer in Evergem. "Met een sterke N-VA in Evergem verstevigen we ook de N-VA in Vlaanderen. Ook dat is een van onze doelstellingen", legt Trenson uit.

lees ook