Ketnet gaat op zoek naar nieuwe wrapper

Ketnet, de jongerenzender van de VRT, gaat in het najaar op zoek naar een nieuwe wrapper. Nu Kristin Maes en Peter Pype hun afscheid hebben aangekondigd, is er nood aan nieuw bloed. Via een nieuwe editie van de talentenjacht "Wie wordt de Ketnet-wrapper?" zoekt Ketnet opvolgers voor hen.

Jongeren tussen 16 en 25 jaar oud kunnen voor 6 juli inschrijven via www.wiewordtketnetwrapper.be. Ze moeten zichzelf voorstellen in een origineel filmpje.

De eerste editie van de talentenjacht werd vorig jaar gewonnen door Charlotte Leysen. "Het was een geweldige ervaring", vond ze. "We werden uitstekend begeleid, kregen allerlei workshops en een heuse mediatraining".

Leysen heeft raad voor nieuwe kandidaten. "Zorg ervoor dat je een filmpje instuurt dat opvalt. Vorig jaar waren er 800 kandidaten, dus je moet er echt wel uitspringen. En blijf vooral jezelf. Als je een rolletje speelt, dan val je toch door de mand. Kinderen merken zoiets snel op."