Kürt Rogiers presenteert met Vanthielen

Kürt Rogiers gaat "Sterren op de dansvloer" op VTM presenteren. Hij wordt de nieuwe co-presentator van Francesca Vanthielen, die eerder werd bijgestaan door Jacques Vermeire.

Radiomaker en acteur Rogiers kijkt ernaar uit om ook op tv te presenteren. ""Sterren op de dansvloer" is een programma waar ik nooit één aflevering van heb gemist", zegt hij.

Ook Francesca Vanthielen verwacht veel van de nieuwe reeks die in het najaar te zien zal zijn. ""Sterren op de dansvloer" is mijn lievelingskindje onder de programma's. Het is telkens weer uitkijken naar het selecte groepje bekenden dat zich zal wagen aan de intense trainingen.

Ik heb de voorbije vier jaar uitstekend samengewerkt met Jacques Vermeire en over Kürt Rogiers hoef ik me ook geen zorgen maken : hij is alvast gebeten door de dansmicrobe en heeft er heel veel zin in.”