Open VLD Herent lanceert Herent Herademt

Herent herademt. Met die slogan trekt Open VLD naar de kiezer. De liberalen vinden dat hun gemeente moet worden bevrijd van de "jarenlange verstikking onder leiding van WIJ en SP.A".

Verandering en zuurstof wil Open VLD voor Herent. De partij denkt dan in de eerste plaats aan de "steeds toenemende belastingen, aan de dalende dienstverlening en aan de gebroken beloften" en wist die thema's in slogans te gieten "met een knipoog" naar lokale kopstukken van de meerderheid.

"Het megalomane gemeentehuis heeft Herent op de rand van het bankroet gebracht. In de afgelopen 10 jaar is de schuld met 103% toegenomen. Het is duidelijk dat het huidige bestuur niet uit de put geraakt die ze zelf gegraven heeft. Integendeel! Enkel een andere draye geven aan de gemeentefinanciën kan de problemen oplossen."

"De belofte om een zwembad te bouwen is uitgesteld naar "een niet nadere datum". Eenvoudigweg omdat er geen geld is om dit te bouwen. Nochtans was dit de grote verkiezingsbelofte van de SP.A én de reden dat de belastingen omhoog moesten. De kogel is door de Clerq. Door de spilzucht van het bestuur moest het zwembad wijken."

"Een keuze van de kiezer voor het huidige bestuur, is een keuze voor meer van hetzelfde. Meer belastingen, meer schuld en minder dienstverlening aan de inwoners. Voor Open VLD Herent kan het anders maar dan wel met ander vlees in de Kuijp."

lees ook

    Meest gelezen