Winnaars roman "De vuilnisman" van Louis van Dievel

De roman “De vuilnisman” van Louis van Dievel is na 10 jaar heruitgegeven. In “De vuilnisman” beschrijft Van Dievel wat er zou kunnen gebeurd zijn met de beruchte Versnijder van Bergen, een vrouwenmoordenaar die zijn slachtoffers in stukken sneed en nooit werd gevonden.

Toch hield het moorden plots op. Van Dievel laat in zijn roman een dozijn personages aan het woord die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben, maar van wie de levens allemaal samen komen in de stationsbuurt van Bergen, waar de moordenaar zijn slachtoffers zocht.

Het antwoord op de vraag "Hoe heet de roman die Louis van Dievel in 2006 schreef over een andere vrouwenmoordenaar, de beruchte Vampier van Muizen", is "De Pruimelaarstraat"

Volgende gelukkigen krijgen een exemplaar thuisgestuurd.

Winnaars

  • Tine Calon (Sint-Andries)
  • Nicolas Blomme (Oostende)
  • Jos Michiels (Merchtem)
  • Erwin Vlaeminck (Overmere)
  • Jacques Jansen (Lommel)