Adoptiezoon Koen Crucke op lijst SP.A/Groen Gent

In Gent is Stefan Meert, ondernemer en adoptiezoon van Koen Crucke en zijn partner Jan, kandidaat op de kartellijst SP.A/Groen. Hij krijgt de 25e plaats.

De 42-jarige Meert is zelfstandig zaakvoerder van een Standaard Boekhandel in Mariakerke en daarnaast ook woordvoerder en manager van Koen Crucke. Bij de bekendmaking van het nieuws vandaag verklaarde Crucke voluit zijn adoptiezoon te steunen. Crucke zelf zat zelf een legislatuur voor de liberalen in de gemeenteraad.

"Veel mensen zijn misschien verschoten, maar sinds de vorige verkiezingen ben ik actief binnen de SP.A", aldus Stefan Meert. Zijn interesse gaat uit naar jeugd- en seniorenbeleid, cultuur en feestelijkheden.

Op de 42e plaats werd nog een andere ondernemer voorgesteld, de 29-jarige Valentina Gatti, zaakvoerster van restaurant Mineral in Onderbergen en de bio-pizzeria Eat Love Pizza op de Ajuinlei.

Lijsttrekker en burgemeester Daniël Termont (SP.A) zegt dat hij met de kandidatuur van twee actieve ondernemers het belang van de middenstand en de economische ontwikkeling voor de verdere groei van de stad wil aantonen.

lees ook