Chris De Ridder trekt CD&V in Mortsel

In Mortsel trekt eerste schepen Chris De Ridder de lijst van CD&V voor de lokale verkiezingen. Ze wordt gevolgd door OCMW-Voorzitter Jan Keirsebelik en fractieleider van de gemeenteraad Davina De Herdt.

De top 5 bestaat verder uit Mike Lahousse (voorzitter CD&V-senioren) en Huguette Cuyvers (OCMW-raadslid). Met 40 jaar ervaring duwt schepen Fons Jespers de lijst.

De doelstelling van de partij is om de projecten die de huidige mandatarissen opgestart hebben of de projecten die in de pijplijn zitten, volgende legislatuur voort vorm te geven en uit te werken. Het gaat dan onder andere over de nieuwbouw van het woonzorgcentrum, de nieuwbouw buitenschoolse kinderopvang, de herinrichting van het stadhuis en de uitwerking van het masterplan Fort 4.

“De ervaring die we de laatste jaren hebben opgebouwd, willen we graag verder ten dienste stellen van de Mortselaar. Na de grote werken wordt het tijd dat onze burgers eindelijk rustig kunnen genieten van de vele infrastructuurwerken die van Mortsel opnieuw een competitieve winkelstad zullen maken”, zegt lijsttrekker De Ridder.

lees ook