Philippe Moureaux trekt SP.A en PS in Molenbeek

De PS en de SP.A trekken in Sint-Jans-Molenbeek opnieuw samen naar de kiezer. De lijst wordt getrokken door burgemeester Philippe Moureaux (PS). Jef Van Damme, schepen van Cultuur, Onderwijs en Mobiliteit, is de eerste SP.A'er op de vijfde plaats.

De SP.A krijgt in totaal vijf plaatsen op de lijst. Naast Van Damme staat op de tiende plaats Tania Dekens. Op stek 18 staat Hassan Rahali, Sandra Noben krijgt de 30e plaats en Sylvie Aerts komt op plek 40.

De laatste plaats op de Lijst van de Burgemeester wordt ingenomen door Michel Dewolf, ex-hoofdtrainer van FC Brussels.

De eerste plaatsen worden ingenomen door PS'ers. Moureaux op één wordt gevolgd door achtereenvolgens Paulette Piquard, Jamal Ikazban en Houria Ouberri.

Burgemeester Moureaux benadrukt de grote solidariteit tussen Frans- en Nederlandstaligen die er heerst in de gemeente. Op zijn lijst staan er ook drie onafhankelijke kandidaten: Nader Rekik op plaats 16, Wouter Bogaert op stek 25 en Farida Tahar staat op plaats 28.

lees ook

    Meest gelezen