Nieuwe magazine Goedele Liekens heet GDL

Vanaf morgen ligt het nieuwe magazine van Goedele Liekens in de rekken onder de naam GDL. Dat maakte Liekens vanavond zelf bekend op een persconferentie. Het nieuwe blad moet de opvolger worden van Goedele, dat eind vorig jaar werd stopgezet.

"Je mag het nog zo vaak op je computer gezien hebben, eens je het in handen hebt geeft het toch nog een heel ander gevoel", aldus een trotse Goedele Liekens over haar nieuwe blad. "GDL wil lezers goesting geven om het merg uit het leven te zuigen", klinkt het.

Het eerste nummer van GDL, met een oplage van 90.000 exemplaren, telt maar liefst 130 bladzijden. Het bevat zowel praktische tips over het zelf aanbrengen van valse wimpers als "straffe verhalen" over stalking en Romakinderen die verplicht worden te stelen. Ook het antwoord op tal van seksvragen mocht volgens Goedele niet ontbreken.

Nadat Samona Magazines de stekker uit Goedele trok, kon Liekens bij uitgeverij Cascade terecht. Die geeft ook al bladen uit als EOS, Psyche&Brein en Primo. Liekens zelf is naast hoofdredacteur ook een evenwaardige financiële partner in het verhaal en mede-uitgever.

Meest gelezen