3 Open VLD'ers op MR-lijst Sint-Lambrechts-Woluwe

Open VLD zal drie kandidaten hebben op de MR-lijst voor de lokale verkiezingen in Sint-Lambrechts-Woluwe. Lokaal Open VLD-voorzitter Philippe Geelhand kreeg de vierde plaats op de lijst. De andere Open VLD-kandidaten zijn: Melody Marino Meganck (22e plaats) en Eddy Hartog (28e plaats).

“We zijn bijzonder blij dat we als liberalen samen naar de verkiezingen trekken. Voor onze gemeente is dit een belangrijke doorbraak", zegt lokaal voorzitter Philippe Geelhand.

De Open VLD'ers willen samen met de Nederlandstalige en anderstalige Brusselaars de uitdagingen van het gewest aangaan. "Dat doen we met een enthousiaste ploeg, onder leiding van Julie Van Goeidsehove-Bolle", aldus Geelhand.

Kandidaten met buitenlandse roots

De partij van Geelhand ijvert ook voor een Nederlandstalige schepen en een bibliotheek. Melody Marino Meganck is een Gentse Parisienne die opgroeide in Brussel. Zij staat op de 22e plaats. In het verleden was zij één van de drijvende krachten achter jong VLD Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Op plaats 28 staat Eddy Hartog. Geboren in Utrecht en getrouwd met een Ierse en vader van twee dochters. Hij is oud-voorzitter van de Nederlandse liberalen (VVD).

lees ook