"Walters mooiste momentenshows" zijn afgelast

Er komen geen "Walters mooiste momentenshows" meer. Onder meer op de Gentse Feesten zijn drie shows van de gewezen tv-presentator Walter Capiau afgelast. Dat maakte het bedrijf achter de shows vandaag bekend.

"Walters mooiste momentenshow" bestond onder meer uit het "Hoger lager"-spel gepresenteerd door het duo Walter Capiau en Aurore, aangevuld met telkens een gastoptreden.

"Er waren nog een zestal optredens gepland, waaronder drie tijdens de Gentse Feesten, en een aantal opties stonden open", aldus Carl Putman van het bedrijf dat de shows verkoopt. "De optredens en de opties zijn geannuleerd, Walter was er onmiddellijk mee akkoord, het had geen zin om voort te zetten", klinkt het.

Eergisteren raakte bekend dat de gewezen tv-presentator zich in de jaren zestig schuldig maakte aan seksueel misbruik van minderjarigen.