Zelderloo ook lijsttrekker gemeenteraad in Dilbeek

CD&V Dilbeek trekt met Elke Zelderloo als boegbeeld naar de lokale verkiezingen. Zelderloo werd eerder ook al aangeduid als lijsttrekker voor de provincieraad. Lijstduwer voor CD&V Dilbeek wordt Georges De Vliegher.

De 37-jarige Elke Zelderloo woont in deelgemeente Sint-Martens-Bodegem. Naast de provincieraadslijst voor Vlaams-Brabant zal ze nu dus ook de gemeenteraadslijst in Dilbeek trekken. Op dit moment is Zelderloo gedeputeerde in Vlaams-Brabant.

Aan het andere uiteinde van de Dilbeekse CD&V-lijst staat de 62-jarige Georges De Vliegher. Hij heeft al wat politieke kilometers op zijn teller, want hij was jarenlang schepen voor Financiën en Onderwijs in Dilbeek.

Begin 2011 nam hij, zoals eerder was afgesproken, ontslag als schepen. Zijn taken werden overgenomen door Jef Vanderoost en Willy Segers.

lees ook