Ozark Henry op Night of the Proms

Ozark Henry is toegevoegd aan de affiche van de Night of the Proms. De singer-songwriter deelt de affiche van de 28e editie met Anastacia en Naturally 7. De concertreeks vindt plaats van 8 tot en met 17 november in het Sportpaleis in Antwerpen.

"Sommige collega-muzikanten hebben me al gezegd dat ze het vreemd vinden dat ik dit doe, maar ik voel het zo niet aan", zegt Piet Goddaer in De Standaard. "Ik hoor veel zwart-wit-meningen over The Proms, maar ik ben meer voor grijs. In plaats van al die meningen volg ik liever mijn nieuwsgierigheid."

Ozark Henry is bekend van hits als "Sweet instigator" en "Indian summer", maar het is nog niet duidelijk welke nummers hij op de Proms zal brengen. "Dat hebben we nog niet afgesproken. De setlist wordt sowieso in samenspraak met de organisatie gemaakt. Daar maak ik ook geen punt van. Het moet nu eenmaal passen in het geheel van de avond."