{David, Eva en Kristof voor verandering}

{David, Eva en Kristof voor verandering}. Dat is de slogan waarmee CD&V'ers David Larmuseau, Eva Parent en Kristof De Mesmaeker de inwoners van Geraardsbergen willen prikkelen. In totaal werden al meer dan 50 borden verspreid.

In de Oost-Vlaamse stad Geraardsbergen heeft CD&V de precampagne voor de verkiezingen al op gang getrapt. Gemeenteraadslid David Larmuseau en de twee nieuwkomers Eva Parent en Kristof De Mesmaeker willen de inwoners prikkelen met de slogan {David, Eva en Kristof voor verandering}.

Naast de stadskern bestaat Geraardsbergen nog uit 15 landelijke deelgemeenten, en daar wil gemeenteraadslid David Larmaseau de nadruk op leggen. Dat gebeurt door een typerend beeld, gebouw of een omgeving op de affiche te plaatsen.

Larmuseau staat trouwens op de derde plaats op de CD&V -lijst in Geraardsbergen en op de tweede plaats op de provincieraadslijst.

lees ook