Cafébaas "Passe" kiest voor CD&V Oostende

CD&V Oostende heeft er een nieuw gezicht bij. Cafébaas Pascal Devriendt, bijgenaamd "Passe", zal op 14 oktober op de CD&V-lijst staan. Devriendt baat samen met zijn partner het muziekcafé Twilight uit in Oostende.
"Passe" wordt hier geflankeerd door lijstduwer Hilde Veulemans en lijsttrekker Krista Claeys

Pascal "Passe" Devriendt (42) draait al sinds zijn 15e mee in het vereniging- en uitgaansleven. Hij speelde in bands, was dj en hij was ook jaren actief bij de scouts. Vijftien jaar geleden nam hij het café Twilight in de Langestraat over, dat hij nu samen met zijn partner Wendy Coucke uitbaat.

Twilight is een muziekcafé dat ook onderdak biedt aan de Oostendse studentenclub De Kouter, voetbalploeg RBC Twilight, basketbalteam TBC Twilight en een zaalvoetbalploeg.

Uitbater "Passe" Devriendt wil binnen CD&V vooral zijn ervaring ter beschikking stellen en meewerken aan het uitgaansbeleid en de horeca, en in het bijzonder aan de veiligheid van de Oostendse uitgaansbuurt.

lees ook