Helen Mirren en Javier Bardem op Walk of Fame

De Britse actrice Helen Mirren, haar Spaanse collega Javier Bardem en de Amerikaanse regisseur Ron Howard krijgen in 2013 een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ze staan op een lijst met genomineerden voor 2013 van de vereniging van de Walk of Fame.

"Het comité van de Walk of Fame stelt met veel trots de mensen voor die volgend jaar vereeuwigd zullen worden op de Walk of Fame", klinkt het.

De Amerikaanse zangeres Janis Joplin zal postuum gelauwerd worden met een ster op de bekendste stoep van Hollywood. Andere bekende namen uit de muziekwereld die hun opwachting mogen maken zijn New Kids On The Block, The Backstreet Boys, Jane's Addiction en Jennifer Hudson.

Televisiegezichten Ellen DeGeneres en Matthew Perry zullen volgend jaar ook een feestje mogen bouwen op de Walk of Fame in Hollywood. Ellen DeGeneres brak door als actrice, maar is vandaag een van de populairste talkshowhosts in de VS. Matthew Perry is vooral bekend als Chandler Bing, een van de hoofdrolspelers in de populaire sitcom "Friends".

Uit de filmwereld zullen naast de Europese acteurs Helen Mirren en Javier Bardem ook de Amerikanen Ron Howard, Rick Baker, Viola Davis en James Franco gehuldigd worden.