Koen Kerremans trekt lijst van Groen Berlaar

Gemeenteraadslid Koen Kerremans trekt net als zes jaar geleden de lijst van Groen Berlaar. Op de tweede plaats staat OCMW-raadslid Leen Janssens. De partij hoopt deel uit te maken van de volgende meerderheid in Berlaar.

Groen heeft nu één vertegenwoordiger in de gemeenteraad en hoopt dit na de verkiezingen te verdubbelen. De partij wil ook deel uitmaken van de volgende meerderheid. “Na zes jaar zeer actieve, constructieve en vastberaden oppositie vinden we dat we evengoed in de meerderheid kunnen zitten. Ook de kiezer zal een eerlijke keuze moeten maken. Onze petities werden gretig getekend. Dan zijn we die stemmen ook waard”, redeneert Koen Kerremans.

De partij maakte ook al enkele speerpunten van haar programma bekend: een masterplan Fietspaden, eigen energieproductie in Berlaar en een proactief OCMW-beleid.

Chris Van Rompaey

lees ook