N-VA Zoersel wil inspraak van de bevolking

De N-VA is in Zoersel de eerste partij die met een volledige lijst op de proppen komt en een heus partijprogramma heeft uitgeschreven. Met lijsttrekker Liesbeth Verstreken (foto) doet N-VA Zoersel een gooi naar de burgemeesterssjerp.

De N-VA is Zoersel trekt op 14 oktober met 27 kandidaten naar de kiezer. In de aanloop naar de verkiezingen gaat de partij rechtstreeks in contact met de burgers. "We verkiezen ervoor om naar de mensen te gaan, om met hen te spreken", zegt Koen Paredaens van N-VA Zoersel in Het Nieuwsblad.

Een van de speerpunten van N-VA Zoersel is dan ook inspraak van de bevolking. Andere thema's waarmee de partij naar de kiezer stapt, zijn het niet verhogen van de belastingen en een hervorming van de politiezone Voorkempen.

"We wensen geen verdere verstedelijking, maar het behoud van de Zoerselse identiteit", aldus lijsttrekker Liesbeth Verstreken in Gazet van Antwerpen. "We houden de knip op de beurs, en dus komt er met de N-VA in Zoersel geen verhoging van de belastingen."

lees ook