Rob Reiner regisseert "You belong to me"

De Amerikaanse cineast Rob Reiner is de regisseur van de psychologische thriller "You belong to me". Reiner is bekend van films als "This is Spinal Tap", "A few good men", "Misery", "Stand by me" en "The bucket list".

"Het is moeilijk een goede thriller te maken, maar deze film heeft een grote psychologische draai en een grote wending die ik niet zag aankomen. Daarom heb ik getekend voor de regie", zegt Reiner aan The Hollywood Reporter.

De casting voor de hoofdrollen is begonnen, maar er zijn nog geen namen bekend. De opnames van "You belong to me" gaan in het najaar van start. De film doet denken aan "Cape fear" van J. Lee Thompson uit 1962. De prent kreeg begin de jaren 90 een remake onder regie van Martin Scorsese met Robert De Niro en Nick Nolte.