Twee doden bij ongeluk in Meer

Op de E19-snelweg in Meer zijn twee Nederlanders omgekomen bij een ongeluk. Een derde inzittende is zwaargewond. De snelweg was een tijdlang afgesloten richting Antwerpen, maar werd ondertussen weer vrijgemaakt.

Niet ver van de grens met Nederland is een auto tegen een brugpijler van de E19 gebotst. De inzittenden zaten gekneld en de brandweer moest ter plaatse komen om hen uit de auto te halen. Twee inzittenden zijn ter plaatse omgekomen. Een derde persoon is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht.

De E19 was een tijdlang volledig afgesloten in de richting van Antwerpen. Het verkeer moest de snelweg in Meer verlaten en omrijden via Loenhout.

Op die omleidingsweg gebeurde toen ook een ongeval. Een terreinwagen is op een vrachtwagen gebotst, en in een gracht vol water terechtgekomen. De wagen moest getakeld worden voor de bestuurder bevrijd kon worden. Hij is onderkoeld en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De rijbaan op de E19 werd intussen weer vrijgemaakt.