"Strauss-Kahn en Sinclair uit elkaar"

Dominique Strauss-Kahn, de van zijn voetstuk gevallen ex-baas van het IMF, en mediafiguur Anne Sinclair leven sinds zowat een maand gescheiden van elkaar. Die geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het nieuws is nu bevestigd door het Franse persagentschap AFP, dat een bron uit de omgeving van DSK citeert.
Dominique Strauss-Kahn en Anne Sinclair waren 20 jaar met elkaar gehuwd

Strauss-Kahn en Sinclair waren zo'n 20 jaar gehuwd. De voormalige directeur van het Internationaal Monetair Fonds zou zich volgens de AFP-bron "goed" voelen in deze "moeilijke" periode.

Na de affaire ronde de vermeende aanranding van een kamermeisje in New York was het koppel begin dit jaar teruggekeerd naar Frankrijk. Sindsdien is de voormalige PS-politicus weer in opspraak gekomen in een zaak van prostitutie in de Noord-Franse stad Rijsel.

Sinclair, een voormalige tv-coryfee en momenteel hoofdredactrice van de Franstalige nieuwssite van The Huffington Post, heeft haar echtgenoot al die tijd bijgestaan. Mogelijk zijn de escapades van haar echtgenoot haar nu toch wel te veel geworden.