CD&V Maldegem trapt precampagne op gang

Tijdens "Happen en trappen", het zomers evenement van CD&V Maldegem, werden de kandidaten voor de komende verkiezingen uitgebreid voorgesteld. De partij maakte van de gelegenheid gebruik om ook de precampagne op gang te trappen.

Voortaan zijn de Maldegemse CD&V-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober te herkennen aan de oranje beachvlag voor hun voordeur. De partij hoopt met de vlaggen de aandacht te trekken van wandelaars en fietsers.

Aansluitend bij de actie zullen de inwoners van Maldegem de komende dagen een flyer in de vorm van een beachvlag in de bus krijgen waarin CD&V Maldegem iedereen een prettige vakantie toewenst.

Intussen is ook de lijst zo goed als volledig. "Het is een mengeling geworden van ervaren mensen die reeds hun strepen verdiend hebben in de politiek en nieuwe mensen die met een frisse kijk de belangen van Maldegem en de inwoners willen verdedigen", klinkt het.

Lijsttrekker wordt Marleen Van den Bussche, gevolgd door Marten De Jaeger en Frank Sierens. Valerie Taeldeman en Koenraad De Ceuninck sluiten de top 5 af. Geert De Roo zet zijn schouders onder de lijst.

lees ook