Guido Decorte trekt provinicielijst voor CD&V

Guido Decorte zal bij de komende verkiezingen de CD&V-provincielijst trekken voor het kiesdistrict Veurne-Diksmuide. Johan Blieck, fractievoorzitter in de gemeenteraad van De Panne en ook provincieraadslid, wordt lijstduwer.

Het kiesdistrict Veurne-Diksmuide bestaat uit de gemeenten Koksijde, Nieuwpoort, De Panne, Veurne, Alveringem, Diksmuide, Koekelare, Kortemark, Houthulst en Lo-Reninge. Guido Decorte voert er op 14 oktober de CD&V-lijst aan.

Decorte werd in 2009 gedeputeerde van West-Vlaanderen, bevoegd voor financiën, leefmilieu, natuur, gebiedsgerichte werking, provinciale domeinen en plattelandsbeleid. Hij ziet zijn aanduiding als lijsttrekker als een bevestiging voor zijn inzet voor de regio en de provincie.

Na Decorte volgt op plaats twee Lies Laridon, burgemeester van Diksmuide en tevens provincieraadslid. Op plaats drie komt Eric Huyghe, eerste schepen van Koekelare en ook provincieraadslid. Daarna volgen Anja Pilet, Karolien Damman, Martine Rabaey. Johan Blieck vervolledigt de lijst als lijstduwer.

lees ook