Schueremans geen kandidaat-gemeenteraadslid

Concertorganisator en Vlaams parlementslid Herman Schueremans is voor de lokale verkiezingen geen kandidaat meer voor Open VLD in Keerbergen. Schueremans is vooral bekend als organisator van onder meer Rock Werchter.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen, in 2006, werd Schueremans verkozen met 428 voorkeurstemmen, maar hij gaf zijn mandaat nog voor de eerste raadszitting door aan partijgenoot Jens Eggers.

Open VLD trekt in Keerbergen naar de kiezer in een kartel met SP.A en Lijst Schroos als Lijst Keerbergen2020. Burgemeester Ann Schevenels (Open VLD) is lijsttrekker. De liberale schepenen Bob Saviolo en Christine De Lobel staan op twee en drie op de lijst.

Keerbergen wordt nu nog bestuurd door een meerderheid van Open VLD en CD&V.

lees ook