"Affiche van Pukkelpop is bijna compleet"

De organisatoren van Pukkelpop 2012 melden dat de affiche van het festival bijna helemaal samengesteld is. Met de Australiër Sam Sparro, bekend van de zomerhit "Happiness", is nog een nieuwe naam toegevoegd aan de affiche.

De organisatoren van Pukkelpop hebben Nicolas Jaar, The Bots, Eptic, Alberta Cross, Miss Polska, TLP, Trash Radio en Ed & Kim toegevoegd aan de affiche van de komende editie. Chiddy Bang en Flying Lotus hebben hun concert in Hasselt intussen geannuleerd.

De laatste naam die vandaag werd aangekondigd, is die van de Australiër Sam Sparro, die een zomerhit scoorde met "Happiness". Hij staat op vrijdag 17 augustus in de Marquee.

Het presentatieteam bestaat dit jaar uit vaste waarde Luc Janssen en de Studio Brussel-stemmen Siska Schoeters, Tomas De Soete en Sam De Bruyn.

"De affiche van Pukkelpop 2012 is nu op enkele namen na compleet", melden de organisatoren. Pukkelpop vindt dit jaar plaats van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus. De organisatoren melden dat de voorraad combitickets begint te slinken. Voor donderdag 16 of vrijdag 17 augustus zijn er nog dagtickets beschikbaar. Die voor zaterdag 18 augustus zijn al een tijdje de deur uit.